Inschrijvingen

INSCHRIJVINGEN


Wil je je kind of jezelf inschrijven in onze chiro? Klik dan op de link hieronder.


Indien u meerdere kinderen wilt inschrijven dient dit ook apart per kind te doen.


KLIK HIER
Optie 1


Kom voor of na de chiro eens langs bij de hoofdleiding, zij zullen je een papier geven waarop je de gegevens van je kind of jezelf moet opschrijven. Zo simpel is het! Daarnaast moet je ook nog inschrijvingsgeld betalen. Hoe je dat moet doen wordt verder op deze pagina uitgelegd.

Stap 2: inschrijvingsgeld betalen

Optie 2


Stuur een mailtje naar hoofdleiding@chiromaleizen.be met volgende gegevens:

  • Naam kind(eren)
  • Geboortedatum
  • Adres
  • Mailadres
  • gsm-nummer

Om de privacy van uw kind te bewaren is het zeer belangrijk dat u bij de inschrijving meldt of er foto's van uw kind in onze gesloten facebookgroep mogen komen.

Stap 1: gegevens verzamelen

Helemaal overtuigd om naar onze chiro te komen? Daar kunnen we inkomen, onze (kleine) gezellige chiro ziet graag nieuwe leden! Maar hoe moet je je juist inschrijven? Dat is heel simpel. Er zijn 2 manieren waarop je je kan inschrijven.

Om je inschrijving compleet te maken moet je nog het inschrijvingsgeld betalen. Dit kan je ofwel cash betalen op een zondag ofwel overschrijven naar het rekeningnummer van de chiro met als mededeling de naam (of namen) van je kind(eren). Het inschrijvingsgeld bedraagt €30 per kind en dient als verzekeringsgeld en om nieuwe materialen aan te kopen. 

Het rekeningnummer van de chiro is: BE36 7512 0823 4081