Ribbels

De allerjongste leden zijn de ribbels (6-8 jaar). De ribbels houden van fantaseren en dat wordt geïntegreerd in de spelen. Ze dompelen zich samen met de leiding onder in de wereld van trollen en heksen, prinsen en prinsessen en andere sprookjesachtige figuren. Ribbels zijn nog heel individueel ingesteld, het is dus belangrijk om samen spelervaringen op te doen. Die spelen zijn nooit te ingewikkeld, maar wel concreet en fantasierijk. Ook op kamp zijn de jongste Chiroleden welkom om samen te ravotten in de bossen.

/ Vanaf het eerste leerjaar kan je terecht bij de Ribbels, niet vroeger /

Ribbels 6-8 jaar

(1ste - 2de leerjaar)Leiding

LODE SCHOOFS (HOOFDLEIDING)


Hellow allerbeste Ribbies! Ik ben Lode en ik ben ondertussen al 20 jaar oud (de tijd vliegt als je je amuseert! ). Sommigen van jullie zullen mij waarschijnlijk wel al kennen, want dit is al het vierde jaar op rij dat ik leiding ben!!!


Maar voor de nieuwe ribbeltjes een kleine samenvatting: Mijn bijnamen zijn LO-D (uitgesproken als lodééé), Snackmaster en kathode. In het dagelijkse leven studeer ik chemie aan de KU Leuven. Mijn hobby’s naast de chiro zijn cinema, goeie snacks eten en soms ga ik graag is een toertje fietsen.


Mijn favoriete chirospellen zijn: dikke bertha, honkbal en weerwolven. Verder is mijn
uniek talent dat ik hééél flexibele polsen heb (vraag maar is, dan zal ik het jullie is laten zien!). Het is trouwens ook niet de eerste keer dat ik voor de ribbels sta. In mijn eerste
jaar leiding stond ik ook voor de ribbels, maak je dus al maar klaar voor de meest fantastische avonturen!


Stephanie, Tjebbe, Brent en ik hebben er alvast heel veel zin in om met jullie elke zondag ons te amuseren en onvergetelijke momenten te beleven!


TOT ZONDAG!!!


0471/91.99.21

TJEBBE STEYAERT


Ola lieve ribbetjes, ik ben Tjebbe. Ik sta dit jaar leiding voor jullie en ik heb er mega veel zin!! Dit wordt mijn tweede jaar als leiding, vorig jaar stond ik leiding voor de tito.


Dit jaar ga ik verder opzoek naar waar ik in het leven naartoe wil. Op dit moment ben ik actief als scheidsrechter in voetbalwedstrijden. Daarnaast ben ik ook een voetbalcoach van de u8 (kinderen onder de acht jaar). Op dinsdag geef ik parkour lessen.


Mijn grootste bezigheid is gaan lopen, ik probeer wekelijks een halve marathon te lopen. Maar genoeg over mij, ik heb zo veel zin om jullie allemaal te leren kennen en gekke spelletjes te spelen met jullie!
STEPHANIE GOOSSENS


Dag lieve ribbeltjes, 
Ik ben Stephanie en sta samen met Lode, Brent en Tjebbe leiding voor jullie dit jaar. Ik ben 16 jaar oud
en ben nu begonnen aan mijn laatste jaartje van het middelbaar.


Op school doe ik wetenschappen en wiskunde. Ik zit op school in Brussel, maar het grootste deel van mijn vrije tijd breng ik door in Overijse. Naast chiro doe ik ook BKO en sport ik graag (ik moet natuurlijk fit blijven voor alle gekke spelletjes die we spelen op de chiro ).


Vorig jaar was ik, net als jullie, nog lid van de chiro. Toen zat ik in de aspi. Dit is dus mijn eerste jaar dat ik leiding sta. Ik heb er dan ook suuuuper veel zin in. Hopelijk jullie ook! We gaan er samen een zot jaar vol gekke avonturen van maken!


Tot zondag 


0496/06.65

BRENT NIJS


Hallo Ribbels!
Ik ben Brent, en ik ben heel enthousiast om jullie te ontmoeten! Ik studeer Creative Media Management aan
de UCLL, wat betekent dat ik dol ben op het bedenken van coole dingen en verhalen vertellen.


Maar weet je wat nog cooler is? Chiro! Het is mijn favoriete hobby, en ik kan niet wachten om samen met jullie plezier te maken. Ik ben 19 jaar oud en dit is mijn vierde jaar als leiding. Dat betekent dat ik al veel avonturen heb beleefd, maar ik ben helemaal klaar om samen met jullie nog meer mee te maken.


Het allerleukste deel van het kamp vind ik het kampvuur. Het is magisch om samen rond het vuur te zitten, liedjes te zingen en verhalen te delen. Oh, en als het op eten aankomt, ben ik een grote fan van kip met frietjes en appelmoes.


Laten we samen een geweldige tijd hebben dit jaar en veel plezier beleven!!


Tot snel!


0472/79.92.70

 
 
 
 

Via deze weg kan je de ribbel leiding contacteren.


Email: ribbels@chiromaleizen.be