Ribbels

De allerjongste leden zijn de ribbels (6-8 jaar). De ribbels houden van fantaseren en dat wordt geïntegreerd in de spelen. Ze dompelen zich samen met de leiding onder in de wereld van trollen en heksen, prinsen en prinsessen en andere sprookjesachtige figuren. Ribbels zijn nog heel individueel ingesteld, het is dus belangrijk om samen spelervaringen op te doen. Die spelen zijn nooit te ingewikkeld, maar wel concreet en fantasierijk. Ook op kamp zijn de jongste Chiroleden welkom om samen te ravotten in de bossen.

/ Vanaf het eerste leerjaar kan je terecht bij de Ribbels, niet vroeger /

Ribbels 6-8 jaar

(1ste - 2de leerjaar)Leiding

CÉDRIC DESMOUTIER


Heyyy Ribbeltjes


Ik ben Cédric en ben dit jaar opnieuw Ribbel leiding. Na leiding te staan voor de Aspi miste ik de lieve schattige ribbeltjes teveel en besloot daarom terug leiding te staan voor jullie! Ik kijk er al naar uit om kunstwerkjes te bouwen met super veeeellll luciferstokjes!


Ik studeer voor Industrieel Ingenieur aan de KUL. Om eens te ontspannen van mijn studies luister ik af en toe eens naar het Ploplied van Kabouter Plop, lees ik de stripboeken van stripboek "Cédric" en kijk ik alle afleveringen van "De Avonturen van Kuifje"!


Daarnaast ben ik ook een super fan van alles in de ruimte. Ik heb namelijk deze zomer een GIGA GROTE RAKET zien opstijgen, echt cool.


Op kamp heb ik ook vaak de gewoonte om mijn voeten elke dag te wassen, zo heb je zeker geen stinkvoeten :)


Tot volgende zondag!!

0472/63 44 27

JANNE VAN DEUREN


HALLOKKES Ribbeltjes!


Het eerste wat jullie van mij moeten weten is dat ik heel graag een potje voetbal speel en hierdoor ben ik ook een fanatieke supporter van de beste ploeg van België, namelijk FC Brugge! Naast voetbal heb ik ook een grote liefde voor CHIRO MALEIZEN. Ik ben dit jaar afgestudeerd aan de middelbare school en ga nu Orthopedagogie studeren.


Als jullie mij superblij willen maken, raad ik jullie aan om frietjes met een goeie kwak Joppie saus naar de Chiro te brengen!


Mijn mooiste herinnering aan de Chiro tot nu toe is meegegaan op Krinkel, ik ben er vrij zeker van dat de rest van leidingsploeg hier meer akkoord gaat.

Ik ben natuurlijk ook verliefd op CHIRO MALEIZEN, maar ook een klein beetje op Harry Styles, SUPPPEERRR KNNNAAAPPPP. De kans is groot dat ik tijdens een Chiro zondag één van zijn liedjes zal zingen.


Ik kijk er al naar uit om gekke spelletjes met jullie te spelen!!0460/96.76.06

JITSE DE BEER


Dagg Lieve Ribbeltjes


Vorig jaar kenden jullie mij nog als ASPI-Jitse, maar dit jaar ben ik officieel leiding geworden. Mijn grootste prestatie op de Chiro. Ik kan nu al niet wachten om gekke spelletjes met jullie te spelen! Voor elk spelletje ga ik 100% , alhoewel voor handige spelletjes ben ik hier niet de beste in.


Ik moet jullie ook vertellen dat ik een klein beetje verliefd ben op Pommelien Thijs, zeg dit zeker niet tegen Janne of Cédric ;-).


Daarnaast wil ik nog iets kei vool leren, namelijk op mijn handen leren wandelen. Willen jullie mij hier in helpen??
"Wie niet waagt, niet wint"


0477/73 04 26

 
 
 
 

Via deze weg kan je de ribbel leiding contacteren.


Email: ribbels@chiromaleizen.be