Speelclub

Speelclub 8-9 jaar

(3de - 4de leerjaar)Klein, maar niet meer de kleinsten:


Speelclubbers houden van spelen, zo simpel is dat! Ze ontdekken de wereld en zijn onnoemelijk nieuwsgierig. Ze dollen en rennen door het bos, verkleden zich en kruipen allemaal samen voor of zelfs in de poppenkast. Of ze trekken eropuit voor een tocht vol spelletjes, plezante liedjes en gekke opdrachten. Ze worden ook al wat mondiger: de leiding zal het geweten hebben! Bij de speelclub leren kinderen al wat meer samen spelen. Vriendschappen (en kliekjes!) ontstaan, banden worden gesmeed.

Leiding


BRENT


Hallo allemaal!
Ik ben Kyra, Kyrikoe voor de Chiromaatjes. Ik bezoek graag verschillende plaatsjes. Van reizen in landen, naar resto's, naar cafés. Mijn lievelingskeukens zijn Mexicaans, Italiaans en Japanees. Positiviteit en enthousiasme verdienen van mij een prijs. Want zij maken deel uit van mijn paradijs. Nu hoort de speelclub daar ook bij. En dat maakt mij superblij. Dit wordt weer een onvergetelijk jaar. Dus zet jullie schrap en maak jullie klaar. De nieuwe speelclubleiding is daar!
Xx


0468/29.73.34

ESTHER


Dag liefste speelclubbers, ik ben Eva. Dit jaar sta ik mijn 6e jaar leiding, hiermee ben ik, samen met Sarah, een beetje de oma van de Chiro. Alleen voel ik mij absoluut geen oma en ben ik er helemaal klaar voor om samen met jullie het zotste Chirojaar ooit te beleven! Naast Chiro werk ik in de vakantie in het woonzorgcentrum van Overijse om daar de echte oma’s en opa’s te verwennen. Daarnaast vind je mij ook terug op de badmintonvelden in Den Heurk als speler en trainer.


Tijdens Corona heb ik ook een nieuwe hobby ontwikkeld: planten, mijn kamer is nog net geen jungle. Verder ben ik altijd te vinden voor lekker eten, gezellig afspreken met vrienden, een boek lezen, dieren aaien, zotte activiteiten doen, een (kamp)vuur(tje) en voor het Chirokamp in de zomer sta ik nu al te springen. Dan is er nog één dingetje dat jullie misschien wel moeten weten: soms gaan jullie op de Chiro een olifant horen. Ik heb namelijk de gewoonte om mijn neus te snuiten als een trompetterende olifant, oeps


0496/04.89.44

SANDER ERICX


Heeeyyyy Speelclubberss
Ik ben Jasper of beter bekend als Jappe. Ik ben 20 jaar oud en dit is mijn 3de jaar als leiding. Naast de Chiro studeer ik Toerisme en Recreatie management in Brussel en ga ik ook af en toe gaan tennissen met leider Tanguy.
Als jullie mij super gelukkig willen maken mag je een vierkante chocolade crèmekoek naar de Chiro brengen ;-), want dat is supppeeeerrrr lekker.

Via geheime bronnen had ik vernomen dat jullie mij heel graag wouden als leiding en hier ben ik dan!! Hopelijk zijn deze geheime bronnen geen leugens. Het leukste moment van het Chirojaar vind ik het kamp. En dit jaar kan ik jullie beloven dat
het onvergetelijk word. Eva, Kyra en ik kijken alvast heel erg uit naar onvergetelijke momenten dat we met jullie gaan beleven!!!  


0472/74.30.77


 
 
 
 

Via deze weg kan je de speelclub leiding contacteren.


Email: speelclub@chiromaleizen.be

Meet the team behind

Philip Henderson

Head of finance

Victor Miller

Head of design

Nana Scott

Operation manager

Anne Smith

Head of marketing