Aspi

Aspi (17-18 jaar)

 

De oudste afdeling (17-18 jaar) neemt het er goed van en wisselt hevige spelen af met stevige babbels in het gezelligste hoekje van het lokaal. Af en toe staan ze stil bij ‘leiding zijn’ of proeven ze van het leiden van een jongere afdeling. Ook al zijn ze de oudsten, toch leven ze zich heel graag uit in een leuke tocht, een boeiende quiz, een goed discussiespel, een uitdagende knutselactiviteit of een levensgroot gezelschapsspel.

 

LeidingJANNE VAN DEUREN


Yoooooow, mijn naam is Janne en ik ben 20 jaar. Mijn bijnaam hier op de chiro is JDP. Dit zal mijn 4e jaar zijn dat ik leiding sta en daar heb ik alvast heel veel zin in!!


Naast Chiro is voetbal ook een hobby van mij. Ik ga ook nog naar school, dit jaar ga ik Ergotherapie studeren. Maar het liefst vanal spendeer ik mijn tijd toch op de chiro!!!


Mijn favoriete chirospel op dit moment is pottekestamp. Je kan me altijd blij maken met eten, zeker als het frietjesss zijn!! Waar ik minder blij van
wordt is vroeg opstaan. Mijn doel voor dit jaar is om er een onvergetelijk jaar van te maken met de Aspi, met als afsluiting een SUPER MEGA-LEUK kamp, maar daar twijfel ik zeker niet aan! Ik heb er alvast SUPER veeeel zin in, hopelijk jullie ook!! 


Groetjess janne


0460/96.76.06

JASPER SCHAUTTEET


YYYoooowww Aspi’ss


Jasper hier, dit jaar is het mijn 5de jaar als leiding!! De tijd vliegt als je je amuseert!!


Ik heb sinds vorig jaar een diploma Toerisme en Recreatiemanagement opzak en studeer momenteel voor leerkracht Secundair Onderwijs. Dit zal volgend jaar afgerond zijn en daarna begint het werkleven voor mij.


Ik herinner mijn ASPI-jaar als mijn beste CHIRO-JAAR ooit als lid, We speelden toen crazy spelletjes op de chiro tot gekke nachtdroppings op kamp!! Aangezien het jullie jullie laatste jaar als lid is op onze TOP chiro, zullen wij er alle 3 er voor zorgen dat jullie ook een onvergetelijk chiro jaar meemaken, hiervoor moeten jullie wel dan elke zondag aanwezig zijn!!


We zullen gekke avonturen en onvergetelijke momenten meemaken, dat beloven we! Of het nu gaat om een crazy zondag, episch ASPI-weekend, gekke kasactie's of gewoon lekker chillen, we gaan het allemaal meemaken!!


Janne en Ik zijn trouwens trotse Club Brugge fans, Tanguy is supporter van een amateuristische club met lelijke paars wit kleuren


Wij hebben er alvast enorm veel zin in, hopelijk jullie ook! Tot snel op volgende chiro zondag!


0472/74.30.77.

 
 
 
 

TANGUY DESMOUTIER (HOOFDLEIDING)


Lieve Aspi’s, Chirovrienden, en ouders


Ik ben Tanguy Desmoutier, en ik ben super enthousiast om dit jaar mijn vijfde jaar als leiding te mogen beleven. Momenteel bevind ik me in het laatste jaar van mijn masteropleiding van Handelswetenschappen aan de KU Leuven en ben ik ook op zoek naar een stage (tips zijn altijd welkom!).


Maar wat me het meest opwindt, is het vooruitzicht om voor de fantastische Aspi’s leiding te staan en samen met hen de meest waanzinnige avonturen te beleven.
In mijn Chirofamilie ben ik niet alleen: ik heb een broer, Cedric, en een zusje, Audrey, die allebei ook leiding zijn.

En laten we niet vergeten mijn oudere zus Sarah, die jullie vast nog herinneren van vorig
jaar en de 6 jaren ervoor!


Ik kijk er enorm naar uit om met jullie allemaal een fantastisch chiro jaar te beleven en samen mooie herinneringen te creëren. Het zal zoals elk jaar een fantastisch jaar zijn met bakken plezier voor jong en oud!


Tot snel op de Chiro,
Tanguy

0472/63.44.92

Via deze weg kan je de aspi leiding contacteren.


Email: aspi@chiromaleizen.be