Aspi

Aspi (17-18 jaar)

 

De oudste afdeling (17-18 jaar) neemt het er goed van en wisselt hevige spelen af met stevige babbels in het gezelligste hoekje van het lokaal. Af en toe staan ze stil bij ‘leiding zijn’ of proeven ze van het leiden van een jongere afdeling. Ook al zijn ze de oudsten, toch leven ze zich heel graag uit in een leuke tocht, een boeiende quiz, een goed discussiespel, een uitdagende knutselactiviteit of een levensgroot gezelschapsspel.

 

LeidingSARAH DESMOUTIER


Halloww Aspi


Als ik mij nog moet voorstellen, betekent dat jullie nog nooit naar de Chiro zijn geweest😅. Ik begin dit jaar aan mijn 7de jaar als leiding en wie weet volgt er nog een jaartje??


Doorheen de week ben ik sinds dit jaar officieel Juf Sarah in het Parochieschooltje in Maleizen. Ik ben juf voor het 5de leerjaar, echte schatjes!!👩‍🏫Als we voor jullie nachtspel organiseren is de kans groot dat ik er zelf van zou verschieten. Ik heb vaak de gewoonte dat ik mijn ogen dicht doe en daar kan ook wel geschreeuw bij komen. 👹Mijn ideale ontspanning na een Chiro middag of na al dat verbeterwerk is chillen in bed en dit in combinatie met een marathon van de smurfenfilms en een paar dannetjes natuurlijk!


Ik kijk er al naar uit om met jullie een onvergetelijk ASPI-jaar te beleven!!


0476/53.44.09

LODE SCHOOFS


Yow Yow Aspirantjes,


Ik ben Lode of beter bekend als Lodééé! Ik studeer een Bachelor Chemie aan de KUL. 🧪


Het eerste wat jullie van mij moeten weten is dat ik een echte Snackmaster ben. Ik heb altijd tijd en ruimte voor snacks. Mijn all-time favorite zijn toch wel Partysnacks! 😋


Mijn mooiste herrienering aan de Chiro is toch wel Krinkel 2022. De volgende editie is in 2026, ik zal dat heel waarschijnlijk niet meer meemaken, maar jullie wel! Een echte MUST-DO in je Chiro carrière!!!


Aangezien jullie nu allemaal Aspi's zijn gaan jullie echt een loco aspi-jaar tegemoet! Van Crazy oriëntatie spelen tot een dropping waar jullie pas volgende ochtend zullen toekomen!


Als jullie zich vervelen en spontaan een cadeautje voor mij willen kopen, maar jullie weten niet echt wat. Dan raad ik deze site aan → 🎦 KINEPOLIS 


Dikke knuffels, your Snackmaster


0471/91.99.21

 
 
 
 

Via deze weg kan je de aspi leiding contacteren.


Email: aspi@chiromaleizen.be