Keti

Keti (15-16 jaar)

 

De Keti's zijn iedere Zondag met bijna heel de groep aanwezig. Ze houden van spelletjes en hebben ook graag dat het uitdagend is zodat ze het beste van hunzelf kunnen geven. Een momentje te praten en te hangen in de zetel daar zeggen ze ook geen nee tegen. 

EVA VERSTAPPEN


Allo allo beste Keti’s. Ik ben Joey, ik ben 22 jaar oud en dat maakt mij de oudste leiding van ze allemaal. Zelf ben ik pas in de Chiro gekomen op ongeveer jullie leeftijd. En nu, in mijn vijfde jaar als leiding ga ik met ontzettend veel plezier voor jullie groep staan. Ik vind ravotten, op tochten gaan en klassieke Chirospellen spelen gewoon de max maar dat merken jullie vanzelf wel dit jaar! Daarnaast houd ik van voetballen en koken, wie weet laat dit zich af en toe blijken dit jaar. Ik woon en studeer nu al een paar jaar bij de noorderburen in het mooie Wageningen. Hier studeer ik land en water beheer. Het is een flink afstandje tussen Overijse en Wageningen maar dit belet me niet om de meeste zondagen wel gewoon van de partij te zijn. Want een Chiro zondag missen doe ik echt niet graag. Ik weet dat jullie er natuurlijk ook zo over denken! En daarom weet ik ook, zonder
in een glazen bol te kijken, dat het een fantastisch jaar gaat worden.
Tot snel!
Joey

0498/50.47.33

JENTE DE MAN


Hey heyy, ik ben Gerben of Gerb voor de vrienden! Ondertussen heb ik al enkele Chiro jaartjes op mijn kerfstok en zal dit jaar aan men 6e jaar leiding beginnen. Ik ben 21 jaar en behoor dan ook tot de oudjes van onze ploeg. Chiro is mijn passie want het is, zoals vele met volle overtuiging verkondigen, dan ook een tweede familie. Een Chiro zondag is
dan ook de plaats om te ravotten en het liefst vanal vul ik men tijd met een potje voetbal, dikke Bertha, omgekeerd
Verstoppertje of gezellig wat bijpraten. Verder heb ik niet echt andere hobby's, buiten af en toe eens wat sporten of
afspreken/uitgaan met vrienden. Ik ben overigens student aan de KUL waar ik milieu en preventiemanagment studeer. Ik hoop er een spetterend en plezant jaar van te maken!!!


0497/51.70.68

JELS COOREVITS


Heeeeey, Ik ben Janne, mijn bijnaam op de Chiro is Jeanne en ik ben 18 jaar. Dit zal het 2e jaar zijn waarin ik leiding sta en daar heb ik SUPER veel zin in !! Momenteel ben ik bezig met mijn 7e jaar kantoor op het Gito in Tervuren. Na Chiro is voetbal ook een hobby van mij waar ik graag mijn tijd in steek. Het liefst speel ik op de Chiro de meest actieve spelletjes, zoals potteke stamp, dikke Bertha, hoger lager en nog zoooo veel meer. Je kan me ook altijd gelukkig maken met een pakje friet met joppie saus, dat vind ik echt super lekker ! Ik heb een hekel aan vroeg opstaan zeker als het is om naar school te gaan . Mijn doelen voor dit jaar zijn om mijn rijbewijs te halen, afstuderen van school en natuurlijk een SUPER MEGA FANTASTISCH LEUK KAMP BELEVEN!!! (Zonder regen )


0472/63.44.92

 
 
 
 

Via deze weg kan je de tito leiding contacteren.


Email: keti@chiromaleizen.be