Rakwi

Rakwi 9-11 jaar

 (5de - 6de leerjaar)

De rakwi is een heel enthousiaste groep met heel veel energie. Ze houden ervan om competitieve spelletjes te spelen op een zondagnamiddag. Daarnaast vinden ze het ook geen probleem om af en toe een momentje te chillen. Het is heel belangrijk voor hun om geaccepteerd te worden in een groep en doen er dus ook alles aan om heel leuk en stoer te zijn. Een super groep dus waar je heel veel mee kunt doen.

Leiding

TANGUY DESMOUTIER


Helloow beste Chirovrienden, ik ben Lode oftewel Lo-D (uitgesproken als Lodéééé). Ik ben 18 jaar oud en in het dagelijkse leven studeer ik voor burgerlijk ingenieur aan de KUL .Ik ben vooral een echte levensgenieter en heb altijd wel wat plaats voor een Snack doorheen de hele dag (Ik word daarom ook wel vaak snackmaster genoemd in de leidingsploeg). Verder ga ik ook zeer graag eens naar de cinema, fiets ik eens een toertje of spreek ik af met vrienden.
MAAR, mijn allerleukste hobby blijft toch wel zeker DE CHIRO! Dit jaar is mijn tweede jaar leiding en ik heb er al ongelofelijk veel zin in om samen met jullie zotte avonturen te beleven. Op de Chiro zijn mijn lievelingsspellen
weerwolven, dikke Bertha en
strategiespelletjes. Ik hoop dat jullie klaar zijn om samen met mij plezier te maken tot je er bij neervalt en dat we er een Chirojaar van maken die je NOOIT zal vergeten!!!!
TOT VOLGENDE ZONDAG !


0471/.91.99.21

NIENKE VAN ZOMEREN


Heyhoi, 
Ik ben Sarah soms ook wel smurf genoemd door een paar van jullie.. maar geen probleem hoor want smurfen zijn mega COOL! Ik ben 21jaar oud, tegenwoordig al het oudje van de leiding genoemd. Ik ben afgestudeerd als leerkracht lager onderwijs maar ik heb er dit jaar voor gekozen om nog buitengewoon onderwijs te gaan bijstuderen. Ik heb nog twee jongere broers (DE TWEELING) en een jongere zus, allemaal in de Chiro. Ik hou ontzettend veel van pasta en hiermee kan je me altijd gelukkig maken. Wat je zeker nog over mij moet weten? Ik vind de regen niet zo leuk en het wandelen in de regen al zeker niet. (tweedaagse vorig jaar) Mij zal je dus niet meteen zien lopen onder de regen. Ik maak graag flauwe mopjes.. (sorry) en zo veel meer.. Het belangrijkste? Ik heb ONGELOOFELIJK VEEL zin om er samen met jullie een schitterend jaar van te maken! Hopelijk staan jullie allemaal iedere zondag op post!
Groetjes xx

0476/53.44.09


ARTHUR SYENAVE


Dag lieve vrienden Ik ben Brent en dit is het 2de jaar dat ik leiding ben en kijk
er al suuuuuuper hard naar uit. Ik ben er nu al zeker van dat het echt een top jaar gaat worden met veel plezierige
momenten en nog meer avontuur. Ik ben 17 jaar oud en wordt eind november 18. Naast Chiro speel ik ook badminton en ga ik geografie studeren in Leuven. Mijn favoriete Chiro spel is op dit moment levende stratego en
favoriete Chiro liedje is ene zaligmaker. Het allerliefste eet ik kip met frietjes en appelmoes.

Maar als snelle snack hou ik wel van dorito's met dipsaus. Ik vind het ook zalig om helemaal tot rust te komen met een lekker theetje. Thuis heb ik een hondje dat twix heeft en 2 paarden (Bella en Pegase). Mijn broer is Tibert die nu in de tito zit. Ik hoop alvast dat jullie er evenveel zin in hebben als ik :)).
0472/79.92.70

 
 
 
 

Via deze weg kan je de rakwi leiding contacteren.


Email: rakwi@chiromaleizen.be