Tito

Tito (12-14 jaar)

 

Ook de tito's zijn iedere zondag van de partij. Ze houden van spelletjes en hebben ook graag dat het uitdagend is zodat ze het beste van hunzelf kunnen geven. Een momentje te praten en te hangen in de zetel daar zeggen ze ook geen nee tegen.

LeidingTJEBBE STEYAERT


Hallloooo Tito’s


Ik Ben Tjebbe (3/05/2004) en dit jaar is het mijn eerste jaar als leiding. Als jullie ooit met een platte band, kapotte ketting,… naar de Chiro komen gefietst kan ik dat in 5 minuutjes fixen. Ik ben jullie nieuwste fietsenmaker van Chiro Maleizen.

Jullie konden eigenlijk al weten op kamp dat ik leiding voor jullie ging staan, namelijk door naar mijn haar te kijken. Het was ROOD, en TITO is kleur rood!!


Op mijn lui gat zitten en niks doen is echt niks voor mij. Ik doe vaak dingen zonder waar ik goed bij nadenk: ik kruip in de bomen om een crazy sjorring te doen, Ik doe onmogelijke jumps met mijn fiets,… vanalles. Soms is de leiding wel in shock van welke crazy dingen ik allemaal doe!

Sinds vorig jaar heeft Chiro Maleizen een stukje van mijn hart gestolen, ik ben als Aspi begonnen ben dit jaar leiding geworden, een dikke zoen aan Chiro Maleizen!


0492/39.25.59

JASPER SCHAUTTEET


Yooo Tito’s, Jasper (19/11/2001) hier of ook bekend als Rapper Lil Bil of Sjarel nr 2. Ik heb dit jaar mijn Bachelor Toerisme en Recreatiemanagement afgerond en ga nu 1 jaartje studeren voor leerkracht Secundair Onderwijs. 


Hetgene waar ik het af en toe eens moeilijk mee heb is op tijd komen, vraag maar aan de rest van de leidingsploeg. Ik zou eigenlijk mijn horloge 1h vroeger moeten zetten en dan kom ik wel op tijd.


Waar ik altijd op tijd ben is om zondagvoormiddag naar de bakker te gaan, hier haal ik het allerlekkerste eten ooit -> Vierkante Chocolade Crème Koek =  HHEEEEERRRRLLLLIIIJJJJKKKK


Waar ik MEGA hard naar uit kijk is om met jullie een onvergetelijk jaar mee te maken en natuurlijk een kamp uit de duizenden!! 

Vorige zomer is trouwens heel de leidingsploeg naar Krinkel geweest, mijn mooiste herinnering aan de Chiro tot nu toe. Klik zeker eens op de aftermovie!

PS: Vergeet zeker niet de M-sign te leren (zie foto 😉)

0472/74.30.77

LARA STUCKENS


Ik ben Lara (27/5/2001) ben een echte Sushi fanaat, misschien moet ik eens de kookploeg op kamp overtuigen om Sushi te maken. Sinds jongs af aan zit ik in de Chiro en doe ik ook aan Rope Skipping, dat is NIET GELIJK aan gewoon springtouwen. Ik ben hiervoor zelfs ooit naar een tornooi moeten gaan in CHINA, een echte belevenis! Zeg dus nooit springtouwen tegen ropeskipping ;-)


Iets wat ik heel eng vind zijn koeien die je 's nachts willen aanvallen, leider Jasper kan dit bevestigen. Mijn all-time favoriete film is Sjakie en de chocolade fabriek en we zullen ongetwijfeld wel een spel spelen waar we echte Oempa Loempa’s zullen zijn. Als ik via goede bronnen heb vernomen zijn jullie ook wel een klein beetje verslaafd met de TikTok-app, ik namelijk ook 😉


Een tof weetje → ik heb met medeleiding Jasper heel mijn chiro carriere in de groep gezeten, we kennen elkaar al suppppeeeerrrr laaaannnnnggggg


We kijken er alle 3 super naar uit om met jullie crazy Tito spelletjes te spelen!!!


0473/21.49.67


Via deze weg kan je de tito leiding contacteren.


Email: tito@chiromaleizen.be